oscarsmamma.blogg.se

Rastlös

Kategori: Allmänt

Att vara rastlös så här tidigt är inte helt okej :P
Ska ta och väcka Lillen snart sedan dra sig upp mot maxi och handla inför imorgon. Ska även passa på att färga håret, det behövs kan jag löva :D
 
Annars så ska det packas klart idag och ta en tripp till Karlstad :D 
Det kommer med andra ord bli en härlig dag.
 
Är det någon som har tips på ett bra matställe i Stockholm? Det ska även vara barnvänligt :)

shopping

Kategori: Allmänt

Imorgon kommer dagen bestå av shopping i Karlstad ;)
Man måste ju ha lite nya kläder/skor när man ska resa bort ;)
 
Nu sitter jag och myser i soffan & har kvalitets tid när pojkarna sover, har hittat en ny serie jag har fastnat för, Under the Dome. :)
 
Till er alla som tydligen tycker att jag är bitter:
 
Jag är inte bitter, jag är ganska nöjd över mitt liv & läs inte min blogg om ni stör er så mycket :D :D

snart kryper jag ur min egen kropp. .

Kategori: Allmänt

Exakt, denna värme tar kål på mig.
Idag har vi hållt oss inne men det är som en bastu inne med. All energi och ork är borta men snart måste jag verkligen ta tag i hemmet oxå. Ska snart höppa in i duschen och ta en sval dusch så att man kanske blir lite piggare & sedan fortsätta att packa tills på lördag. Äntligen börjar vi närma oss att åka till Stockholm och imorgon blir det en tripp till Karlstad för att shoppa nya skor bland annat ;)
 

Helt slut..

Kategori: Allmänt

Dagen började med att jag gick upp runt 6 och 45 minuter senare fick jag samtalet från bemanningscentralen om jag kunde jobba 7-12. 
I rena panik/stess ringde jag dagis och sedan var det bara att sätta sig på cykeln först mot dagis för att lämna oscar sedan vidare till Sannagården för att jobba. Det gick ganska snabbt med tanke på att jag var på jobbet 07.25.
Nu känner jag att stressen och värmen har tagit all kraft av mig. Men här får det inte vilas. 
Ska nämligen tvätta kl 2 sedan ska vi ut och bada sen.
Det är sjuuukt varmt. 
 
Men först en köpp kaffe får det allt bli. ;)

En kopp kaffe

Kategori: Allmänt

Tar det lilla lugna med en härlig köpp kaffe. 
Fick iaf sova 3 timmar efter jobbet, ännu tröttare kommer jag att vara ikväll ;) ska bli så gött att få sova denna natt. 
Fick förfrågan ifall jag kunde göra ännu en till natt men jag kände själv att min kropp behöver ha iaf en natts sömn. Så jag fick tacka nej. Men imorgon får de gärna höra av sig för nattjobb. 
 
Har även hunnit vara till tandläkaren och det gick strålande och det bästa var att det inte kostade något. Det gillas med tanke på vad det kostar att gå dit ;P
 
Tänkte jag skulle fördriva tiden lite nu med att städa & Duscha innan plutten ska hämtas från dagis. 
 
 

lider mot småtimmarna

Kategori: Allmänt

Snart har man äntligen gjort sista natten innan ledigheten, känns riktigt skönt att vara ledig till nästa måndag ;)
Har bara 8 nätter kvar att göra på schemat sedan har jag tagit på mig 2 extra nätter när skolan har dragit igång :D När jag kommer hem strax efter 7 så måste jag ringa tandläkaren igen. Min lagning inför rotfyllningen har lossnat helt och infektions risken är stor. Hoppas jag iaf får någon timma sömn innan de vill att jag ska komma. Denna dag kommer dock bestå av sova, ligga i soffan & ha mys med Lilleman. Tror inte jag kommer orka värst mkt. Men man vet ju aldrig :D
 

kaffe & soffhäng

Kategori: Allmänt

Ligger och latar mig i soffan innan jobbet kallar igen..
Idag är jag sjukt trött även fast jag fick sova till kl 1.
Ska bara ta mig igenom denna natt sedan är jag ledig i en hel vecka :) På Lördag drar vi äntligen till Stockholm för att hitta på massa roligheter med Lilleman ♡
 
 
 
 

Nattjobb

Kategori: Allmänt

Ännu en natt med jobb, det är vid denna tid det känns som segast.
Tur att det finns kaffe och lite frisk luft, det underlättar någorlunda iaf. Saknar min lilla pöjk som ligger hemma och söver så gött. Bara 4 timmar & 20 Minuter kvar av denna natt.
Imorgon kväll/natt är det jobbdags igen. Tänkte jag skulle få sova lite längre imorgon förmiddag men det tror jag nog inte. Min kropp är inte van med detta ;)
På måndag morgon när jag går av så är jag äntligen ledig i en hel vecka. Är ganska välbehövligt nu när jag inte fått någon sömn direkt på dessa 2 nätter.
 
Nu ska jag njuta av en köpp Java innan någon plingar på larmet. .
 
 

Mot Gullspång

Kategori: Allmänt

Återigen är vi påväg till Gullspång ;》
 

Trööötttt...

Kategori: Allmänt

Är fett trött på att vara trött hela tiden, hinner inte mer än att pissa så måste jag på toa igen, ont i magen och hungrig jämt & ständigt.. undrar vad det är som spökar...iaf så var det ju ett tag sen jag ens bloggade men det ska de bli ändring på ;)Mitt liv just nu består mesta dels av jobb, ledig lite då och då, försöker ta igen mig mesta dels av tiden eftersom det är ganska tungt inom vården. Den 11:e Augusti beger jag mig åter till skolan och utbildar mig till Fritidsledare, längtar grymt mycket :D Men en mini semester ska det bli med Sambon och sonen till Stockholm ☆☆Nu blir det att inta soffan & en kopp kaffe en stund innan man ska sätta igång med sysslorna....